dissabte, 23 d’agost del 2014

Sardinada al Club Nàutic Port d’Aro.

En el club nàutic Port d’Aro, de Platja d’Aro, es va celebrar la festa de la “Sardinada d’estiu”, que va anar acompanyada d’una cantada d’havaneres a les postres del sopar.
L’escenari estava preparat al jardí de la piscina del restaurant, davant de totes les taules del sopar i a sota d’uns pins on tenies la impressió de estar enmig d’un petit bosc.


A les postres del sopar s’inicià el concert amb la coneguda havanera “Mare vull ser pescador”. Sense mitja part, el concert es va fer tot seguit. El cremat es va servir després de les postres, arribant-ne també cinc tassetes a l’escenari que els membres del grup Norai van tastar i van felicitar al cambrer que l’havia cuidat perquè estava molt ben fet i equilibrat.
En general van ser molt aplaudides les cançons (shanties) que protagonitza en Kevin: el “shanty” escocès “Minguley boat song”,  l’anglès “Drunken sailor” , l’irlandès “Molly Malone” i “Jamaica farewell”. També cal destacar: “Au cafè du port”, “Lola la tavernera”  i “Bitxintxo”. La sardana “La puntaire” va ser seguida a ritme,  picant de mants.


Enmig de cançó i cançó, es van sol·licitar “La barca xica” i “Vestida de nit” que van ser complagudes tot després.
Es va seguir  amb “La barca abandonada” que va ser molt aplaudida, així com “Mulatada” i “Rosina”. Les tres darreres, per cloure el concert, van ser molt ben cantades pel públic: “El canó de Palamós”“La bella Lola” i “El meu avi” que es va seguir amb els braços units a ritme d’onada.


El concert va resultar un èxit amb moltes felicitacions.

Només ressaltar el comentari d’una persona que va concloure que el grup Norai no fa havaneres, perquè les havaneres que havia vist fins aquell moment eren amb un grup que cantava i una guitarra. En canvi les interpretacions del grup Norai,  amb tres instruments, tenien molta més riquesa musical i ell  ho trobava un fet diferencial que li havia agradava molt.