diumenge, 17 d’agost del 2014

Festa Major a la Cala S’Alguer.

S’Alguer és un lloc paradisíac de la Costa Brava, al nord de Palamós, després de la Platja de La Fosca. Els dies de la Mare de Déu d’agost s’hi celebra la Festa Major. Es tracta d’una festa on hi participen i on hi aporten tots els barraquistes. Les havaneres venen de la mà d’en Pere Colls.
Davant d’una barraca on hi ha una mica d’esplanada, just en un lateral de la cala, és on s’improvisa l’escenari.


El dia del concert al matí, amb la col·laboració de molts barraquistes, es va traslladar l’equip de so des del parking fins a la cala, ja que amb cotxe no s’arriba a S’Alguer i hi ha un trocet de camí que cal fer-lo a peu.

Després d’un bon berenar-sopar a la barraca d’en Pere es va muntar l’equip de so per a començar el concert.

De la primera part es pot destacar: la cançó de taverna “Au cafè du port”, la rumba “Lola la tavernera”  i l’havanera “Bitxintxo”.  Totes elles molt aplaudides. Per finalitzar aquesta part es va interpretar “La puntaire” amb l’accent sobiranista en defensa de Catalunya.


Durant el concert es van repartir uns deliciosos “brunyols” i la mitja part uns excel·lents “mojitos”.

S’inicià la segona part amb l’havanera que li agrada a en Pere, l’amfitrió: “La balada d’en Lucas” ,  per passar directament a les sol·licituds: “El llop de mar”, “La barca xica”  dedicada a l’Oriol, que és un nen al que li agraden molt les havaneres, i “Jamaica farewell”.  Després es va continuar amb un variat repertori, agradant molt: “Minguley boat song” i “La barca abandonada”.


 L’ audició es va acabar amb “El canó de Palamós”“La bella Lola” i “El meu avi”.


Durant tot el concert es va gaudir de molt bon ambient i al final hi va haver felicitacions generalitzades als membres del grup.