divendres, 22 d’agost del 2014

Festa Major de Setcases.

En el camí cap a Setcases, a partir de Vic, ja va començar a ploure i en alguns moments, amb molta intensitat. Arribant a Setcases, ja s’havia preparat el local de les escoles velles per a fer el concert. És un local amb escenari, adaptat com a petit teatre o sala polivalent.


Seguia plovent i amb l’equip de so muntat i la prova de veus feta, es va anar a sopar al mateix hostal de cada any. Tot i la pluja, va venir molt de  públic que va omplir tota la sala. Començat el concert, la gent es va haver d’ asseure als bancs que hi ha clavats a la paret que envolta la sala.


El concert va començar amb: “Mare vull ser pescador”, que és una peça molt coneguda i celebrada i que va agradar molt. Es va seguir amb el vals “Au cafè du port” i “El pensament” de Josep Bastons. A destacar, pels aplaudiments, la rumba “Lola la tavernera”  i l’ havanera “La rosa dels vents” , així com la sardana de tall nacionalista “La puntaire”.


A la mitja part un cremat molt ben aconseguit i, a fora, seguia plovent.


De la segona part es poden destacar: “La barca abandonada”  i “La ciutat cremada”. La Lola, de la Barceloneta, va sol·licitar “Rosina”, que va ser cantada cap al final junt amb “Mulatada” que també va agradar molt.


El públic va gaudir molt del concert, cantant les cançons del moment però sobretot amb: “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi” , que van ser les tres darreres. En l’última tothom cantava a peu dret, amb els braços alçats i fent l’onada.


Un concert amb un públic molt agraït i satisfet. Els cantaires del grup van rebre multitud de felicitacions.