dissabte, 16 d’agost del 2014

Festa Major de Juneda.

El grup Norai ha tornat a Juneda per iniciar els actes de la Festa Major del poble.
Des de dalt de l’escenari de la “Plaça del Pou de Gel” es divisava una gran esplanada de conreu sols trencada per els alts plàtans que voregen el canal.
Feia una vesprada excel·lent, poc xafogosa.

Puntualment es va començar el concert amb “Mare vull ser pescador” que va ser molt apreciada. A destacar també d’aquesta part: “Au cafè du port” que va ser molt aplaudida, així com la sardana “La puntaire” pel seu sentiment nacionalista que es significa amb la defensa de Catalunya en la seva lletra.
Van agradar molt també “Lola la tavernera” i “Bitxintxo”.


Un magnífic cremat es va servir a l’entremig de la vetllada: Ben cremat i just de dolç.

També hi van haver tres sol·licituds: “Mariner de terra endins”, “Vestida de nit” i “La balada d’en Lucas”. Aquesta última sol·licitada per una persona que no recordava el títol però que amb l’explicació es va poder esbrinar de quina es tractava.


A la segona part va agradar molt “La barca abandonada” que va ser molt aplaudida, així com també “Mulatada” i “Jamaica farewell”. “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i lògicament “El meu avi” van ser les que van cloure la cantada.



A Juneda, el grup Norai hi troba membres de la “Coral Cantaires de Juneda” amb els que fa anys van fer un intercanvi amb la “Coral El Progrés de Palamós”. Aquesta coneixença dóna una dimensió de més familiaritat a la vetllada.


En finalitzar el concert, un públic molt satisfet va fer arribar moltes felicitacions als membres de Norai.