dijous, 29 d’agost del 2013

Aplec a Sant Joan dels Erms (Castelló d’Empúries).

A les afores de Castelló d’Empúries hi ha una capella que s’ha restaurat amb la col·laboració de molts vilatans (paletes, pintors, fusters,...) i aquest any s’hi ha celebrat un aplec molt concorregut en el camp que hi ha a l’entrada de la capella. 

 
Ha estat una festa complerta ja que hi ha hagut sardanes, gegants, castellers i havaneres.
El públic estava distribuït en una gran rotllana on, en el centre, es varen ballar les sardanes, els castellers i el ball de gegants.


Quan van començar les havaneres la gent es va acostar al davant del lloc on estava el grup Norai, ja que no hi havia escenari. Tot estava a nivell de terra com es pot veure a les fotos. Té el seu interès cantar tocant de “peus a terra”. Estant al mateix nivell del públic sembla que s’anul·len les barreres entre escenari i públic acostant sensibilitats i sensacions.


En aquest concert hi van haver explicacions curtes perquè Norai volia oferir el màxim de repertori possible i tothom era conscient que cap a tres quarts de nou ja seria molt fosc per a seguir cantant.


Dues sol·licituds: “La gavina” i “Mare vull ser pescador”. Va agradar molt la sardana “La puntaire”, l’animat valset “Au café du port”, “Mariner de terra endins” i també “Ulls verds” que va encantar a les noies i a les senyores.


Un concert ple de reconeixements transmesos pel públic als components de Norai.