divendres, 23 d’agost del 2013

Concert d’estiu al Passeig del Mar a Palamós.

Tot era a punt pel concert del grup Norai al Passeig de Palamós, excepte el nombre de cadires perquè el públic va superar les expectatives. Més de cinc-centes persones es van aplegar per aquesta cantada d’havaneres.


El concert va començar puntualment amb “El meu secret” i després de la presentació, oferint la possibilitat de sol·licitar les havaneres o cançons que el públic volgués sentir, van arribar a l’escenari una bona quantitat de sol·licituds que Norai va anar intercalant en mig del seu repertori previst: “Mare vull ser pescador”, “La puntaire”, “Rosina”, “La barca xica”, “La Gavina” molt ben cantada per la Lourdes i molt ben corresposta pel públic i “Mariner de terra endins”

 
Una persona del públic va demanar de dedicar una cançó a la seva filla que estava treballant a Panamà i, via mòbil, se li va cantar “Jamaica farewell” per proximitat a la seva residència actual.


Palamós és una vila que coneix i entén les havaneres. Ho demostren les sol·licituds rebudes així com l’atenció que mostra el públic en el moment del concert.


Amb tantes sol·licitud el concert es va allargar, però el públic ho va agrair a la fi del concert felicitant als components del grup Norai per una vetllada tant agradable.