dissabte, 10 d’agost del 2013

A la Urbanització Rosamar.


Per quart any consecutiu, el dia 10 d’agost en la diada del soci, es va cantar a
la Urbanització Rosamar de Santa Cristina d'Aro. 


Amb puntualitat, es va iniciar  el concert amb “El meu secret”  al estar en una altra cala preciosa de la Costa Brava.
Igual que en anteriors concerts es van  presentar totes les novetats d’aquest any, essent molt celebrades: “Cançó de rem i vela”  i la sardana tant nacionalista: “La puntaire”.  Van  agradar molt també: “L'Empordà”, “Maria Lisboa”, i “Menorca” I sabent que hi ha residents amb arrels alemanyes es va oferir el tango: “Capri-Fisher”.


 A la mitja part, un cremat molt aconseguit junt amb uns trossos de coca excel·lents van servir per tranquil·litzar momentàniament els estómacs del grup.
 Curiosament ens van demanar una sardana no massa coneguda:  “A Palamós fan pipes”, que s’haurà d’activar per properes temporades.


Al finalitzar el concert, la presidenta de l’associació de veïns, la senyora Mariana, ens va comunicar que deixava el càrrec després de catorze anys.
 El grup Norai vol agrair la confiança que durant tots aquests anys ens ha demostrat convidant-nos a la cantada de la Urbanització Rosamar.
Per a nosaltres serà un plaer seguir cantant en aquesta cala, amb un públic molt atent i bon coneixedor de les havaneres ja que molts d’ells anaven seguint el repertori cantant amb el grup Norai.


Molt bones sensacions i molt bona coca