diumenge, 25 d’agost del 2013

Concert a La Ral

La Ral és un llogaret que pertany a Sant Pau de Segúries.
L’escenari estava preparat a la plaça, a tocar de l’església.
Com que amenaçava pluja es va preparar tot el so amb una teulada improvisada de lona per a protegir tots els micros, bafles, monitors,... Tot i que la gent ens deia que no plouria, i així va ser, tenien l’església preparada per un cas de pluja poder continuar a dins.


La petita plaça es va omplir de vilatans, ja en la prova de veus, agradant molt l’havanera “Salió de Jamaica”.
Després es va continuar amb el repertori d’aquest estiu i el públic va aplaudir molt “Lola la tavernera”, “Maria Lisboa” i “La puntaire”.


El públic, picant de mans, va seguir molt bé les peces tal com s’anava indicant des de l’escenari. Molts també seguien les cançons cantant-les amb el grup Norai. En fi, un públic que es dóna i que comparteix l’esperit de la cançó.


Hi van haver vàries sol·licituds, destacant-ne una que va demanar “Mare vull ser pescador” perquè li recordava a la seva mare que sempre la cantava. També es va sol·licitar “La gavina” que la Lourdes va cantar amb molta sensibilitat i que el públic va compensar amb molts aplaudiments.


El núvols amenaçadors encara eren a sobre però el concert ja havia acabat amb “La bella Lola” i “El meu avi”
 

Després de desmuntar tot el so i les llums, els de l’organització de la festa varen encendre una traca i un kit pirotècnic que va tancar la Festa Major de La Ral.