dijous, 15 d’agost del 2013

Concert a Vilalleons


Com cada any, el 15 d’agost, el grup Norai va anar a cantar a Vilalleons, llogaret agregat a Sant Julià de Vilatorta que celebra la seva festa major.
Primer fan les sardanes i després les havaneres a la plaça que hi ha a l’església.


Igual que en anteriors ocasions la plaça queda plena de gent que hi arriba dels voltants i de tota la comarca. I com que ja coneixen el grup d’anteriors edicions, ja abans de començar, sol·liciten  les cançons que desitgen sentir.
És un concert amb un caire familiar, molt distès i amb molt poc protocol.


Ho demostra el fet que en mig del concert van pujar dues nenes, la Jenifer i una amiga, per oferir a tots els components del grup un braçalet d’amistat que havien fet elles mateixes. Més tard, en Gerard, també va oferir un dibuix que havia fet del grup cantant.




Les que més van agradar van ser les animades: “Lola la tavernera”, “Mulatada” i “Maria Lisboa”.  També va ser molt aplaudida la sardana “La puntaire” pel to sobiranista que Norai li ha donat per recolzar el moment polític que viu Catalunya. Igualment va ser molt aplaudida la “Cançó de rem i de vela”  d'en Lluís Llach musicant una poesia de Josep Mª. de Sagarra.
“La Barca xica”, “Mariner de terra endins” i “Dans le port de Tacoma” van ser les sol·licitades.


Al final del concert molts agraïments i satisfaccions per part de molta  part del públic.
Després de la cantada, com cada any, el grup Norai va sopar en el restaurant del poble. Les taules estaven plenes del públic que havia assistit al concert i a mesura que anaven marxant, acabat el sopar,  passaven per la taula per felicitar al grup i desitjar poder-se retrobar l’any vinent un altre cop.