dimarts, 20 d’agost de 2013

Concert a la “Semana Grande” de Bilbao.


El grup Norai va estar  convidat a cantar les havaneres de la “Semana Grande” (Aste nagusia) de Bilbao.El concert es va fer a la glorieta del “Parque de Doña Casilda”. Efectivament hi havia preparada una carpa per a mil dos-centens persones amb un gros escenari per a les actuacions.
Des de ben aviat la carpa es va anar omplint ocupant-se tots els seients, a més d’una bona quantitat de públic que sentia el concert en els laterals de la carpa a peu dret.El repertori va ser diferent del que s’acostuma a cantar en terres catalanes, primant les havaneres en castellà com: “Salió de Jamaica”, “Rosina”, “Tú”,... Les més aplaudides van ser les més conegudes. De totes maneres, també van ser molt ben rebudes la rumba “Lola la tavernera”, la sardana “La puntaire”, la balada de Lluís Llach “Cançó de rem i vela”,així com el shanty “Drunken sailor” i el bolero-fado “Maria Lisboa”.
El concert va anar molt bé i el públic va felicitar a tots els membres del grup Norai pel concert realitzat.
Alguns membres del grup van quedar-se l’endemà a Bilbao per visitar aquesta ciutat, així com per seguir més actes de la “Semana Grande”, descobrint que a Euskadi també hi ha tradició gegantera com es pot veure en la foto.


Cap comentari: