Com altres anys anteriors el grup Norai ha estat convidat a amenitzar la
festa de la verema d’enguany.
Aquest festa de la verema es va celebrar enmig d’una vinya. La Marta , enòloga del celler, va
presentar el primer vi. Es tractava d’un blanc d’arrel marinera nomenat “Mestral”,
producte de les seques terres de Vall-llobrega amb gust delicat de diferents
fruites. Després de la presentació, mentre el assistents assajaven el vi blanc,
el grup Norai va cantar tres havaneres
En aquest moment va començar a plovisquejar molt tènuement, cosa que va
obligar a tapar tot l’equip de so i a fer la següent cantada de tres havaneres
a viva veu. Entre tant la Marta
va fer la presentació del segon vi. El negre “Migjorn”, vi barreja
d’arrels marineres i de muntanya, és un coupage de garnatxa negra, merlot,
carinyena, cabernet franc i ull de llebre.
Com a tercera opció, es va presentar el buc insígnia de la casa. El negre
“Selecció”. Es tracta d’un coupage de garnatxa negre i merlot que dóna
un vi de calidesa al paladar amb diferents aromes de la terra.
Finalment, la Marta
va presentar el most de la vinya on es celebrava la festa i que s’havia veremat
feia dos dies. Un “vi”, que encara era més un suc de fruites molt dolç (perquè encara
no s’havia transformat en alcohol) i que va permetre assajar un gust que no és
habitual en el paladar de la gent. Va resultar tota una sorpresa.
El grup Norai va tancar l’acte amb l’havanera: “El canó de Palamós”
seguida per la major part dels assistents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada