diumenge, 20 de setembre del 2015

A la Fira d’Artesans de Mollet del Vallès.



La Fira d’Artesans de Mollet del Vallès és tot un esdeveniment que cada any arreplega gran quantitat de gent que va passejant i tafanejant per totes les parades. Gairebé arriben al centenar i s’hi exposen productes relacionats amb l’artesania, el fet a mà i els productes naturals i ecològics.  Paral·lelament hi ha tot un seguit d’actes com: l’actuació de la banda municipal, els castells de la colla castellera, la sardinada i ball i també les havaneres.




Ja fa cinc anys que el grup Norai és l’encarregat de cloure aquest esdeveniment amb una cantada a la Plaça de l’Artesania. A Mollet el públic ja respon positivament des de la primera havanera cantant i demanant les peces que agraden. Aquests cinc anys donen molta complicitat entre el públic i el grup. Així entre d’altres es va sol·licitar: “La barca xica” i “Mare vull ser pescador”.




Cada any la plaça està més plena. Les cadires preparades són insuficients i molta gent escolta les havaneres, a peu dret, des dels laterals.
El grup Norai va oferir el concert habitual d’aquest estiu i com a peça especial: “La meva àvia” que s’ha cantat en els darrers concerts i que va agradar molt, segons ens va comentar el públic que estava més a prop de l’escenari, tot just després de haver acabat aquesta havanera.






A la mitja part, com cada anys, es va servir un cremat excel·lent, molt ben equilibrat de gust i molt ben cremat.


Com cada any el president de l’associació va fer entrega al grup del detall d’aquesta “XXXII Fira d’Entitats”.  Enguany ha estat una reproducció, molt fidel, d’un carro d’aquells antics que tirava un cavall. 


No cal dir que les peces més celebrades van ser les més mogudes. Això ja es va notar en el transcurs de la cantada i amb totes les felicitacions que van rebre els membres de Norai al finalitzar el concert.