diumenge, 13 de setembre del 2015

Concert a la Festa Major de la Gleba.


Gairebé sota del Santuari de La Gleba s’hi troba la SalaLa Pèrgola” ,  on es va celebrar el tancament de la festa major, amb el concert d’havaneres ofert pel grup Norai.



Abans del concert hi van haver els focs al pati del darrera de la sala. Uns focs breus però impressionants perquè el públic, a causa de la proximitat, els tenia just a sobre. Així doncs els trons es sentien molt propers i els petards més grans, com les palmeres, embolcallaven la vista.



Després dels focs el públic va començar a seure a les cadires disposades a la sala fins a omplir-la i el grup Norai va començar el concert programat per aquest estiu.
Des del principi el públic va estar molt atent i col·laborador picant de mans en algunes peces i taral·lejant les més conegudes.




A la mitja part, es va servir un cremat boníssim, preparat per en Manel que és un vell en l’ofici de cremar rom. Les cassoles tenien més de 25 anys i els cullerots de remenar eren d’aram. Tot un senyal d’experiència en aquesta feina.



Al final del concert, molt públic va anar a felicitar als components del grup Norai comentant que havia trobat el concert diferent, lleuger i molt agradable. Així van expressar la seva satisfacció.


Més d’un va preguntar pels propers concerts a la vora de la Gleba i en veure que un dels propers era a Alpens, van assegurar que hi anirien per tornar-lo a escoltar.