divendres, 11 de setembre del 2015

Concert de la Diada a Sant Sadurní d’Anoia.


Aquest any el grup Norai ha complert la promesa de cantar l’havanera: “La meva àvia”, que fa dos anys li van sol·licitar un grup d’àvies que volien sentir aquesta peça en contrapartida a l’havanera més coneguda que és: “El meu avi”.
Abans del concert el grup Norai va sopar, com cada any a la pizzeria “Il piccolo”  on tenen una carta de pizzes extensíssima i totes elles boníssimes.


Prèviament al concert i ja a la plaça, des de el balcó de l’Ajuntament, hi va haver la lectura del manifest de la Diada per part de la Regidora de Cultura acompanyada del grup “Tabalots”. Es va finalitzar l’acte institucional amb l’himne d’ ”Els Segadors”.




Poc després, a les deu del rellotge de l’Ajuntament, el grup Norai va començar el concert de la temporada amb: “La xalana” i “La paloma”  i es va acabar amb la sardana: “La puntaire”. Entremig a destacar: “Lola la tavernera” i el shanty escocès: “Mingulay boat song”.


A la mitja part un cremat molt equilibrat va servir per descansar una mica les veus. El grup Norai ja portava tres dies seguits de cantades i això es nota.


A la segona part van ser molt aplaudides: “La barca abandonada” i “Mulatada”. No cal dir que les reservades pel final són les que més agraden al públic: “El canó de Palamós”, “La bella Lola”, “El meu avi” i la cançó de taverna que Norai té per finalitzar tots els seus concerts: “Som tres xicots”.





Moltes felicitacions personals en finalitzar el concert senyalen que el públic va marxar molt satisfet a casa seva per l’actuació escoltada.