diumenge, 30 d’agost del 2015

Concert a Vinaixa


El grup Norai ha tancat la Festa Major de Vinaixa d'aquest 2015.
Per por a retencions a l'autopista, que no es van trobar, el grup va arribar molt aviat a Vinaixa. Així, es va poder fer una visita al centre que és la part antiga del poble. La majoria de les cases són de pedra amb data molt antiga marcada a la façana. Tot està molt ben cuidat, especialment el recinte de la Plaça del Forn que era el lloc on s'havia de fer la cantada.

La plaça té com dos nivell amb una pujada que porta a la part de dalt, a nivell de la porta de l'església. L'església de Sant Joan és romànica del segle XIII, de factura molt interessant junt amb el refugi antiaeri que es troba a sota de l’església.

Després de sopar a la plaça, davant del Casal Vinaixenc, on es celebrava el ball de festa major, es va preparar el so i la il·luminació i després de arribar a la mitjanit es va començar el concert amb el repertori d’aquest estiu.
Des de bon inici ja es va veure que el públic responia cantant, picant de mans... es tractava d’un públic engrescat. Van agradar molt: “Lola la tavernera”, “Mingulay boat song”, “Bitxintxo”,.. i com és habitual: “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.

Un concert amb molt d’èxit que va deixar al públic molt satisfet.