dissabte, 15 d’agost del 2015

Concert de Festa Major a Sant Pau de Seguries.


Tot el viatge fins a Sant Pau de Seguries es va fer plovent. En arribar, davant la inseguretat del temps, es va decidir fer el concert al Casal “El Molí”. El grup Norai ja havia cantat a Sant Pau de Seguries però al llogaret de La Ral.
Després de muntar el so i la il·luminació es va anar a sopar el restaurant “El racó d’en Siscu” que ja es coneixia de les altres cantades.

El concert va començar amb la sala plena i Norai va oferir el repertori de la temporada. El públic d’aquest poble és extravertit i no deixa dubte de com valora la interpretació de cada peça. En general a cada interpretació hi havia una veritable explosió de satisfacció i agraïment, amb forts aplaudiments, més d’ un “bravo” i “molt bé”. 

Després de la mitja part amb un molt bon cremat, es reinicià el concert i ja varen sortir sol·licituds del públic: ”Mare vull ser pescador”, “El canó de Palamós” i “La barca xica” que es van satisfer enmig del repertori programat.


En acabar, després de “La bella Lola” i “El meu avi” i del bis “Els tres xicots”, el públic seguia assegut aplaudint i demanant més cançons. S’acabà amb “La xalana” i “Rosina” com a traca final.