divendres, 28 d’agost del 2015

Concert a la Festa Major de Setcases

Setcases ja és una plaça habitual per anar a cantar el grup Norai. Com deia el senyor alcalde en la presentació prèvia del concert, Norai ja entra dins de la família del poble i dins dels actes de la festa major.


Com cada any, l’anada a Setcases serveix per anar a cala Nuri a comprar embotit i sobretot bosses de bolets secs: rossinyols, trompetes de la mor, ceps,... per adobar els plats de casa.
Aquest any s‘ha estrenat un entarimat nou, molt més ample que el dels darrers anys.
Havent tocat ja les deu del vespre al campanar que dóna a plaça, el grup Norai va oferir el repertori habitual de l’estiu i el públic de Setcases, bon coneixedor de l’havanera, ben aviat es va sentir satisfet amb el repertori.


A mitja part, amb moltes sol·licituds que es varen correspondre alterant seriosament el repertori, es va oferir un cremat molt ben fet.



El públic va gaudir d’un bon concert a jutjar per les felicitacions rebudes en finalitzar.


Quan ja s’havia desmuntat tot el so i la il·luminació tot fent  un ressopó amb galetes i garnatxa comprada a cala Nuri, van venir quatre joves que estaven preparant, per l’ endemà, i dins de les activitats de la festa major, una travessa per les muntanyes.
Per poder complaure’ls, es va cantar “Lola la tavernera” i “Rosina” . Ells ho van agrair moltíssim afegint-se  al ressopó.