dissabte, 27 de setembre del 2014

Setmana de presentacions a la Ràdio.



El dilluns 22 de setembre el grup Norai va anar a Ràdio Estel per presentar el darrer treball enregistrat. El programa d’havaneres es va passar el dissabte següent. Gerard Carrión, com a conductor del programa, va presentar a Norai con a grup diferent per les cançons marineres d’arreu del món.
Només es van poder enregistrar dues cançons: “Cançó de rem i de vela” i “Drunken sailor”.
Es va quedar en fer una nova trobada per a incloure-hi més cançons.



El dissabte 27 el grup Norai va anar a Ràdio Palafrugell per enregistrar també el programa “La xefla” que porta en Lluís Armengol. La base del programa va ser la constància d’anar per diversos mars amb les seves típiques cançons. Així es va començar al Mediterrani amb la “Cançó de rem i de vela” , per marxar tot seguit cap al cantàbric amb l’havanera “Bitxinxo”, després ens vam endinsar a l’Atlàntic amb el candombé argentí “Mulatada”  i l’havanera sobre Cuba “La ciutat cremada”. Tornant ens vam quedar un moment al mar d’Irlanda per a fer el shanty irlandès “Molly Malone” i ja de tornada cap a casa per a cantar una bella havanera “La barca abandonada” i per acabar, una sardana “La puntaire”.


Van quedar en el tinter altres cançons del CD,  però entre els comentaris i les peces radiades va passar el temps de durada del programa de “La xefla”.