dijous, 11 de setembre del 2014

A la Residència Cambrils-Suite.

El grup Norai va començar la vetlla de la Diada amb una cantada a la Residència Cambrils-Suite localitzada a les afores de Cambrils, a peu de la carretera cap a Montbrió del Camp. Una gran senyera onejava a ambdues bandes de la porta principal.


 El concert va començar puntualment a les 17h. Amb les cançons habituals d’aquesta temporada i a més ben conegudes com: “El llop de mar” i “Mare vull ser pescador”. Es va fer un repertori clàssic per tal de que la majoria dels avis poguessin recordar les havaneres que uns anys enrere havien sentit o cantat.
Durant la cantada es va servir el berenar als residents i que va consistir en un tros de pastís amb la senyera en mig i un got de refresc.
També es van cantar “La balada d’en Lucas”, “Lola la tavernera”, “La barca abandonada” i “La barca xica”. La sardana “La puntaire” també va ser molt seguida per la majoria dels avis de la residència.


 Des de l’escenari se’ls veia seguint les cançons, alguns amb els ulls closos. Atents, però fora de lloc. Segurament alguna cançó els transportava a moments de la seva vida que en aquell instant els tornava a passar pels ulls amb un bon record.


 Com no podia ser d’una altra manera van finalitzar la vetllada: “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.

Així dons, tots els avis van passar una bona vetllada per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.