dimecres, 10 de setembre del 2014

A la festa del barri de Sant Ramon i Sant Salvador (Tarragona)



Igual que l’any passat, el grup Norai ha estat convidat per l’associació d’aquest barri per fer la cantada d’havaneres.
Així dons, es va preparar tot el so, l’ enllumenat i es va fer la proba de veus a la plaça  Abad Oliva i posteriorment es va anar a sopar.


 El concert va començar, igual que a la residència, amb “El llop de mar” i “Mare vull ser pescador”. Va seguir amb altres havaneres com “La rosa dels vents”, “Bitxinxo”, “La ciutat cremada” i la rumba “Lola la tavernera”.  Dins d’aquesta primera part es va incloure la cançó de taverna francesa “Au cafè du port” i el fado-bolero portuguès “Maria Lisboa”. La sardana que va tancar aquesta primera part, “La puntaire”, va ser ballada per part del públic.


Un cremat molt ben aconseguit va ser repartit a la mitja part. Temps que també va servir per fer arribar al grup Norai dues sol·licituds: la Gavina i “La barca xica”  que van ser cantades a la segona part. També es van cantar: “La barca abandonada” , “Cançó de rem i de vela”, “La barca xica”, “La balada d’en Lucas” i “Mulatada”. Dins d’aquesta segona part s’hi van incloure el “shanty” anglès “Drunken sailor”, “Jamaica farwell” i el “shanty “ irlandès “Molly Malone”.


En la cloenda, quan s’havia iniciat “El canó de Palamós”, uns brètols van desconnectar el generador  que donava la corrent a l’escenari quedant tot a les fosques. Uns membres de l’associació de veïns van tornar a connectar el generador reiniciant així el final de la vetllada. Es va repetir “El canó de Palamós”, seguint amb “La bella Lola” i “El meu avi”. Com a bis, i sol·licitada, es va cantar la cançó de taverna “Els tres xicots”.


Un gran concert a Tarragona que va deixar molt satisfet a tot el públic