dimarts, 2 de setembre del 2014

Al Casal de la Gent Gran a Sant Antoni de Calonge.

Com cada any, a la festa major de Sant Antoni de Calonge, l’Aurèlia del Casal de la Gent Gran convida al grup Norai a cantar havaneres.
Al casal Norai és un vell conegut i ja directament sol·liciten havaneres per a sentir-les dins el concert. Així doncs, aquest any es van sol·licitar: “La balada d’en Lucas”, “La barca xica” i “Vell pescador” que van ser complimentades cap al final.


Al casal, a causa de la coneixença, l’ambient és molt familiar i qui sap l’ havanera que s’interpreta la canta en el moment, però cap al final Norai va proposar que les tornades de les dues últimes havaneres: “La bella Lola” i “El meu avi”  fossin cantades pel públic i molt bé que ho van fer. A la costa no hi ha ningú que no les conegui.
Abans d’aquest final, Norai va oferir el repertori d’aquest estiu començant amb “Llop de mar” i “Mare vull ser pescador”. Van agradar molt totes però cal destacar el vals “Au cafè du port” així com la nova peça de l’Antoni Mas “Niu d’amor”  i la rumba “Lola la tavernera”.
Van seguir les noves: “La rosa dels vents”  que va servir per felicitar a les tres Roses que hi havia a la sala  i després “La barca abandonada”.


Finalitzà la vetllada amb moltes felicitacions per part de tothom i amb un públic molt satisfet.