diumenge, 14 de setembre del 2014

Norai a “La Bella Lola” de Montràs.


El grup Norai va periòdicament al restaurant “La Bella Lola” de Montràs, situat al club de tennis d’aquesta localitat. Sempre es comença amb un bon sopar que ofereix en Paco. Crec que són recomanables les galtes amb mel i mostassa pel segon plat. En aquesta ocasió, a causa de la bona nit que es gaudia, hi havia també taules a fora així doncs hi havia clients a dintre i a fora.


El concert es va iniciar quan la majoria de taules eren a les postres. Així doncs va ser  una barreja d’havaneres i cançons marineres amb copes de gelats, cafès, copes i més endavant, algun cremat i “mojitos” ben refrescants.


En aquest concert es van interpretar la major part de les peces d’aquest estiu com:   “Mare vull ser pescador” , “Cançó de rem i vela” , poesia de Josep Ma. de Segarra musicada per Lluís Llach, i “La barca abandonada”  en homenatge a la gent gran que ha passat la vida pescant al mar. Molt aplaudides van ser també les cançons marineres d’arreu del món com: “Mingulay boat song”, el fado portuguès “Maria Lisboa”, la cançó de taverna francesa “Au café du port”, “Jamaica farewell” que va ser seguida per part del públic i un “shanty” irlandès “Molly Malone”.


La vetllada va seguir amb cançons més d’aquí, que també eren cantades pel públic, com: “Rosina”, “Mulatada” i “El canó de Palamós”. La nit va finalitzar amb “La bella Lola” i “El meu avi”  i amb moltes felicitacions per part de tothom. El públic no volia acabar i era prou tard. Tot i així el concert es va allargar amb: “La barca xica” i “Els tres xicots”. El públic, agraït,  no volia pas acabar

Un bon concert amb felicitacions de tothom.