divendres, 24 de juliol del 2015

2a. Vetllada al “Xiringuito Michel” a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge.

El proppassat 24 de juliol el grup Norai va cantar al “Xiringuito Michel” situat a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge.

Des de les taules, on es pot sopar, es veu un vista magnífica de tota la badia de Palamós, el Passeig del Mar i el port. Al capvespre s’albira tot el moviment de barques que arriben o surten del port. És realment una vista espectacular!!!.


El restaurant estava ple i puntualment el grup Norai va començar el concert. Un concert clàssic que es va iniciar amb una havanera d’en Ramon Carreras: “El llop de mar”. El repertori ofert va ser diferent de la primera vetllada, així doncs també es van oferir: “Drunken sailor”, “La balada d’en Lucas” i una altra havanera de Ramon Carreras :“Cala Montgó”.


Aquest any Norai anima a cantar les havaneres al públic. Així doncs havaneres conegudes com: “La paloma”, “El llop de mar”, “Lola la tavernera” i sobretot les dues que tanquen el concert: “La bella Lola” i “El meu avi” varen ser seguides per pràcticament tothom.

Al finalitzar, el públic va dedicar un llarg aplaudiment al grup, que encara va interpretar la cançó de taverna: “Som tres xicots”.