dilluns, 25 de juliol de 2011

Concerts de Juliol

Concert al Passeig de Palamós

El dia 8 de juliol vam oferir un concert d’havaneres i cançó marinera al Passeig del Mar de Palamós.
Es presentava una nit excel·lent, cosa difícil en aquest estiu tant fred i plujós que hem tingut.
Varem presentar les novetats de la temporada tot i que vam reservar-ne unes quantes pel concert previ a l’ Aplec i pel del final d’agost.
També vam cantar les obligades de qualsevol concert.
Com sempre hi va haver molt de públic i van faltar cadires per tal de què tothom pogués seure.Concert a la taverna “La Bella Lola” de Calella de Palafrugell

Cantar a la taverna “La bella Lola” sempre és agradable per l ’interès que mostra el públic que, després d’haver sopat, es queda per escoltar el concert d’ havaneres.
Tal com ja havíem fet a Palamós el dia abans, vam presentar les novetats de la temporada, tot i que a la taverna “La Bella Lola” ja hi havíem cantat l’abril passat.Concert a l’ Arbreda de Palamós previ a l’ Aplec

El marc de l’ Arbreda de Palamós és un lloc “havanero” per excel·lència. És un recinte semitancat que permet una audició molt tranquil·la i agradable.
El públic es va mostrar, com sempre, molt atent.
En aquest concert del 23 de juliol, previ a l’ Aplec, hi vam estrenar dues sardanes:
“A Palamós fan pipes” i “L’Empordà” que varen ser molt reeixides.
Dins del concert es va fer una dedicatòria al president de l’ Agrupació Sardanista Costa Brava, Sr. Cordomí, L’havanera dedicada va ser “El meu secret” , d’en Cales Casanovas i Josep Bastons ja que sabem que li agrada molt.