divendres, 1 de juliol de 2011

Concert a la Residència Palamós Gent Gran

El passat dia 1 de juliol vam oferir un concert d’havaneres i cançó marinera a la “Residència Palamós Gent Gran.”

L’hora de començament era a les 16,30 i feia una bona estona que el públic estava col·locat als seus respectius llocs, esperant que dels nostres instruments i veus sortissin les primeres notes.

Quan ja estava llest tot el muntatge del so i les proves preliminars, vam començar amb uns valsets mariners: “El Vell Pescador”, “La Xalana”. Després continuàrem amb vàries havaneres: “Rosina”, “El meu secret”, “La balada d’en Lucas”, “Llop de mar”, “Vestida de Nit”, “Ulls verds”, “La Gavina”, “La Barca Xica” i el bolero “El Barri Antic”.

També els vam oferir algunes cançons de taverna: “El Marxant”, “Arri Pauleta”, “La Cirereta”. I una petita mostra de cançons marineres d’altres indrets: El fado portuguès “Maria Lisboa”.

Per finalitzar, com és tradicional en tota cantada d’havaneres, vam cantar “La Bella Lola” i “El meu avi”.

Hem de remarcar l’atenció del nombrós públic assistent i els forts aplaudiments al final de cada interpretació. També vam rebre agraïments personals per l’agradable tarda que van passar. Molt emocionades algunes senyores, que coneixien moltes de les cançons, ens donaven les gràcies i alguna vídua de pescador ens mostrava el seu agraïment perquè amb les nostres cançons marineres li havíem recordat temps passats.

L’emoció se’ns va encomanar i vam marxar, no sense abans prendre un deliciós berenar que ens havien preparat i que ens va ajudar a agafar forces per carregar tot l’instrumental i material de so als cotxes.

El proper any tornarem a “Residència Palamós Gent Gran” ja que els nostres avis s’ho mereixen tot.

Una abraçada a tots el avis,

Norai