dissabte, 22 d’agost del 2015

Festa Major de Juneda.

  
El grup Norai a Juneda s’hi troba gairebé com si estigués a casa. La coneixença es va establir en un intercanvi de corals entre “Els cantaires” de Juneda i la coral “El Progrés” de Palamós, on hi cantaven els cinc membres fundadors de Norai.

Aquest any també s’ha estrenat nou emplaçament. S’ha canviat la plaça de les “Tres Creus” per la dels “Cantaires de Juneda” que acústicament és molt millor. És tracta d’una remodelació on s’ha descobert una sitja de gra amb cúpula de maó que s’ha restaurat i deixat vista.


Havent tocat les deu del campanar de l’església, es va iniciar el concert amb: “La barca xica” com homenatge a en Paco, que en la primera actuació del grup Norai a  Juneda va regalar una barca xica feta per ell amb els elements de la cançó: un esclop, un llapis, un tros de mocador, un ham... La plaça era ben plena. Pel nombre de cadires devia ratllar les cinc-centes persones




Després es va continuar amb el concert de l’estiu recalcant tres sol·licituds: “Mariner de terra endins”, “El marxant” i “La balada d’en Lucas”.

 


Cal destacar que hi havia públic de Puigvert de Lleida on feia una setmana que s’hi havia cantat. El públic mostrava satisfacció al final de cada peça amb forts aplaudiments i “bravos” o “molt bé”.  Es notava molt bona sinèrgia entre escenari i públic.


Al final, moltes felicitacions i desitjos de que Norai torni per la propera festa major.