divendres, 7 d’agost del 2015

3a. Vetllada al “Xiringuito Michel” a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge.


El proppassat 7 d’agost el grup Norai va tornar a cantar al “Xiringuito Michel” situat a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge. En aquesta sessió l’Agustí Casademont va acompanyar amb el seu baix totes les peces de la vetllada.



El concert va començar puntualment amb el cartell de complert. El grup Norai va oferir un concert clàssic començant per una havanera d’en Ramon Carreras: “El llop de mar”. El públic coneixedor de les havaneres, ja va cantar aquesta primera. I també les més conegudes com: “La paloma” “Lola la tavernera” i, sobretot, les dues que tanquen el concert: “La bella Lola” i “El meu avi”  que van ser seguides per pràcticament tothom.



En dues ocasions, va saltar l’automàtic de la corrent, quedant el “xiringuito” a les palpentes, il·luminat només per la llum del passeig. El grup Norai va seguir cantant “Mare vull ser pescador” fins el final. Una persona del públic va comentar que això era una garantia de que no s’estava fent “playback”.


Es van sol·licitar “La calma de mar” i “El canó de Palamós”. Ambdues sol·licituds varen ser correspostes i la primera va comportar que el sol·licitant obsequiés a Norai amb una ampolla de cava al final del concert.
Al finalitzar, el públic va dedicar un llarg aplaudiment al grup, que  encara va interpretar la cançó de taverna: “Som tres xicots”.