divendres, 21 d’agost del 2015

Concert d’havaneres a Molló.


A Molló durant l’estiu fan diferents activitats musicals i el divendres 21 d’agost el grup Norai va ser l’encarregat d’oferir el concert d’havaneres d’enguany. 


Cal destacar que Molló està a 1186 metres d’altitud i això es nota en la temperatura. Hi feia fred.


El lloc de la cantada era la plaça de la Font Vella, anomenada així per la font, amb dos brolladors espectaculars d’aigua que alimenten el safareig on antigament s’hi rentava la roba. Tot el conjunt es troba restaurat i il·luminat i fa molta patxoca. 


A les deu la plaça era plena, Tothom anava ben abrigat. El grup Norai va iniciar el concert de l’estiu notant una molt bona sintonia entre l’ escenari i el públic. Molt reeixides van ser les cançons d’arreu del món: “Mingulay boat song”, “Au café du port” i “Molly Malone”. També van agradar molt: “La barca abandonada”, “Lola la tavernera”, i “Bitxinxo”, El públic demostrava la seva satisfacció en finalitzar cada cançó i això es notava a l’escenari.


Un excel·lent cremat es va repartir al final del concert i els cinc membres del grup van coincidir en que havia estat el millor cremat fins aquell moment.


Al final del concert moltes felicitacions als diferents membres del grup, van determinar que la vetllada havia estat un èxit.