diumenge, 27 de juliol del 2014

Festa Major de Queralbs

 Mentre anàvem cap a Queralbs el cel mostrava núvols molt foscos i carregats, però no es veien cortines d’aigua per enlloc.
En arribar a la Plaça de la Vila hi havia en Fefe den amb el seu espectacle infantil. O sigui que el diumenge de festa major estava cobert amb espectacles d’arrel palamosina.


Acabat l’espectacle infantil, el grup Norai va muntar l’equip de so i llums en la carpa habilitada en la plaça, i després de la prova de veus va anar a sopar. S’ha de començar el concert havent renovat energies.

El concert va anar molt bé des de bon principi. El públic, que omplia la plaça, va gaudir en tot moment de les peces que s’anaven presentant i ho demostrava tant amb forts aplaudiments com amb més d’un “bravo” o d’un “molt bé”. Van agradar molt “Lola la tavernera” i “La barca abandonada”. També tots els shanties que protagonitza en Kevin: “Drunken sailor” i “Molly Malone que va ser molt aplaudida. Després “Mulatada” , “El meu secret” i “La calma de la mar” van ser molt aplaudides. 


A Queralbs es va fer una nova experiència que va resultar molt satisfactòria. El públic va cantar la tornada de “La bella Lola” i va resultar un molt bon encert. A tothom li va agradar participar en la cantada i va ser molt ben entonada. Com sempre també el públic cantà la tornada de “El meu avi”.


Un concert en que el públic va gaudir de cada peça, amb moltes felicitacions i reconeixements al final de la vetllada.