dimecres, 23 de juliol del 2014

Concert al Mas Sant Joan d’Albons

El Mas Sant Joan és una propietat antiga amb una masia esplèndida i tot un entorn molt cuidat i preparat perquè els turistes que si allotgen s’hi trobin extremadament còmodes.
Tot està pensat per aconseguir aquest objectiu. Tots els detalls estan acuradament pensats, ordenats, sense poder-hi trobar un mínim defecte. El personal que l’atén es preocupa de que una pregunta, una situació plantejada per un client sigui ràpidament atesa i sempre amb la màxima atenció envers aquest client.

L’establiment atén a molts turistes francesos i és per això que les presentacions de les diferents peces, durant tota la vetllada, es va fer en francès. El repertori que el grup Norai va oferir va ser el d’aquesta temporada però prioritzant les cançons marineres d’arreu del món com: “Au cafè du port”, “Dans le port de Tacoma”, “Molly Malone”, “Drunken sailor” i “Maria Lisboa”. També van agradar molt “La barca abandonada” i “Lola la tavernera”. També va ser molt ben rebuda “La bella Lola” amb la sorpresa del comiat amb mocadors.


També va ser la segona experiència amb el nou equip de so per a versions de concerts de petit format i, com que va sobrar temps des del muntatge a la prova de veus, el grup Norai va aprofitar per fer una nova sèrie de fotografies de grup dins de les instal·lacions del Mas Sant Joan.


 

La vetllada es va concloure amb un exquisit sopar junt amb tots els turistes residents. Els plats presentats eren representatius de l’excel·lent cuina francesa maridats amb vins de casa nostra. Amb aquest sopar es completava una vetllada molt interessant viscuda al Mas Sant Joan.