divendres, 25 de juliol del 2014

Concert al “Priorat” de Masarac

Masarac és un poblet de l’Alt Empordà, ja quasi tocant el Pirineu. Al anar arribant a la zona el temps amenaçava aigua segura. Un cel negre, carregat amb grans llamps i sonors trons era el que dominava tot el paisatge. En diferents indrets es veien cortines d’aigua que descarregaven amb força.
El muntatge de tot el so es va tapar amb la lona en previsió d’aigua i, efectivament, durant l’hora de sopar va ploure molt fort, no sols per a mullar el terra. El sopar va ser al restaurant de “La Parra” de Sant Climent.
Acabat el sopar queien quatre gotes i es va decidir seguir amb el concert traslladant tot el so i la il·luminació a dins d’un porxo. Definitivament va parar però no va pas aclarir.
Es pot dir que la pluja no ha cancel·lat mai un concert de Norai fins el dia d’avui.


El “Priorat” és el claustre de l’església de Santa Maria de l’Om, que es troba gairebé tocant a Masarac. Està restaurat i hi habiten els propietaris que el deixen per a fer concerts a l’estiu. El recinte és preciós i molt adient per aquests tipus d’actes.


La pluja va restar una petita part de públic però la vetllada no va ser pas deslluïda.
El grup Norai va oferir el repertori habitual d’aquest estiu amb, a més a més, algunes sol·licituds. El públic va mantenir una atenció explícita durant tot el concert. Van agradar molt les cançons marineres d’arreu com: “Drunken sailor”, “Maria Lisboa”, “Molly Malone” i “Au cafè du port”.
El resultat va ser un concert en un recinte preciós i amb un públic atent i entregat que va quedar molt satisfet de la vetllada.