diumenge, 10 de gener del 2016

Vetllada al Restaurant La Bella Lola a Mont-ras.


La vesprada del nou de gener el grup Norai va realitzar el primer concert d’havaneres de l’any al Restaurant “La Bella Lola”.



Aquest restaurant, regentat per en Paco, és un temple de l’havanera. Molts dissabtes s’hi celebren concerts cantats per diferents grups que amenitzen la vetllada després del sopar.
El grup Norai va oferir una part del repertori que presentarà durant aquest estiu amb peces molt noves i bastant desconegudes. Algunes d’elles són: “El soldat de Cuba”, “Maria Dolores”  “Torrevieja” i “Arri Pauleta”. En conjunt es va oferir un repertori molt alegre i amè tal com van manifestar tots els assistents al acabar.



Els concerts a “La Bella Lola” tenen, alhora, dues dimensions diferents: per una banda la lògica responsabilitat de realitzar un concert excel·lent al tractar-se d’un temple de la havanera i per l’altra la tranquil·litat d’estar gairebé en família, però una família molt entesa en el món de l’havanera.
Al final el públic, molt satisfet pel concert, va felicitar al grup Norai amb comentaris molt agraïts. Dins d’aquestes felicitacions, la d’una jove basca a la que li van agradar molt les havaneres i cançons marineres interpretades. Ella va comentar que en coneixia una totalment en euskera que li encantava i que faria arribar al grup el nom i la música perquè en aquell moment no ho recordava.

Norai tornarà a “La Bella Lola” el proper 26 de març.