diumenge, 10 de gener del 2016

Concert a la Residència de La Gent Gran a Palamós.


El proppassat nou de gener, com cada any al voltant de les festes nadalenques, el grup Norai va oferir un concert a la “Residència de la Gent Gran” de Palamós. És la manera d’acostar un gènere de música a una gent que, sinó fos així, difícilment gaudiria de la música d’havaneres i d’una vetllada en la que pot cantar o acompanyar aquesta música picant de mans.


En aquesta vetllada hi havia també molts acompanyants i familiars dels propis residents i la sala estava ben plena. Durant tot el concert, tots els residents van estar extremadament atents, compartint moments de col·laboració, com ja s’ha dit, cantant qui sabia la peça i sobretot picant de mans en un repertori molt animat i entretingut.


Tots s`ho van passar molt bé. Es veia en les seves cares i també en els agraïments dispensats quan s’estaven recollint instruments, faristols,... i quan definitivament el grup es va acomiadar dels residents.



















Segurament que el grup Norai tornarà a la “Residència” per fer un altre concert al voltant de la Festa Major, per Sant Joan.