dissabte, 27 d’octubre del 2012

Havaneres a la “Casa de Andalucía”

Al voltant de la Diada, la “Casa de Andalucia” acostuma a convidar a les diferents entitats de Palamós a celebrar la festa de l’onze de setembre amb un sopar a la seva seu.
Aquest any el grup Norai tenia ja un compromís d’actuació per aquesta data i es va quedar per una altre dia. Així doncs el passat dissabte, 27 d’octubre, el grup Norai va oferir un concert d’havaneres i cançons marineres a la “Casa de Andalucia”.

El viatge a la ciutat de Rheda Wiedenbrück, que el grup Norai amb el cor Rociero i el cor Azahares, ambdós adscrits a la “Casa de Andalucía”, havien fet plegats va deixar a tots un agradable record de les estones viscudes en aquesta ciutat per part de tots.

El capvespre del dia del concert es va girar una tramuntanada espectacular, que va condicionar la poca assistència al sopar. La ventada que feia no convidava massa a sortir de casa.

Amb tot, després d’un sopar excel·lent, el grup Norai va oferir un concert, amb un cert caràcter familiar, interpretant la majoria de peces cantades durant aquest darrer estiu.


Més endavant el grup Norai tornarem a oferir un concert als nostres amics de la “Casa de Andalucía”.