divendres, 3 d’agost del 2012

13ena. Nit d'havaneres a L'Hospitalet de l'Infant


Norai ha encetat l'agost amb la participació a la 13ena edició de “Nit d'havaneres” de L'Hospitalet de l'Infant.
Es celebrà en el recinte del Port Nàutic, arran de mar i gaudint d'una nit encantadora. Gens d'aire i agradable temperatura. A dalt de l'escenari una barca menorquina per donar ambient mariner a la vetllada. Des de l'escenari es veia tot el recinte amb gran quantitat de públic.
Hi participà Veus del Mar de Canet de Mar i el grup amfitrió Vent Fort de L'Hospitalet de l'Infant, a més de Norai. Aquest any ens hem trobat dos grups amb dones, cosa poc freqüent dins el món de l’havanera, el grup de Canet de Mar amb la Maria Dotras i el grup de Palamós amb la Lourdes Valls, dues dones lligades familiarment.
Començà el Grup “Veus del mar” que interpretà entre d’altres una havanera tan coneguda com “Lola la tavernera” i una havanera molt curiosa i molt ben interpretada “Habaneras de Sevilla”.
Després va pujar a l’escenari Norai amb una petita mostra del seu repertori: “El meu secret”, “Llop de Mar”, “Au café du port”, “La barca abandonada”, “Whip Jamboree” i “Rosina” per acabar.
Per acabar, “Vent Fort” va ser molt ben rebut interpretant havaneres molt maques i ben cantades com “La Gavina”, “Encisadora” entre d'altres i una que no és gaire freqüent als escenaris: “Veinte años”.
Durant el concert es van veure dos estels fugaços al cel.
El públic va gaudir d'una bona vetllada. Es finalitzà amb cremat.
De tornada el vehicle del tècnic de so de Norai va rebentar una roda a l'autopista. Un bon ensurt però afortunadament sense més conseqüències que anar al llit de matinada clarejant.