divendres, 28 d’agost del 2009

Últim cap de setmana d'agost complert

L'últim cap de setmana d'agost serà complert pel Grup Norai. Avui divendres el nostre president (Joan Torras) té una trobada amb la Regidora de cultura de l'Ajuntament de Palamós. Després de la reunió assaig complert per preparar els concerts del cap de setmana i finalment, per acabar el divendres un sopar - reunió per enfocar la temporada que ve.


Demà dissabte ens desplaçarem a Sant Pere de Ribes (Garraf) per cantar en un casament a la Masia Vilanoveta (a la foto). La cerimònia s'iniciarà a partir de les 19 hores i el nostre presentador, Josep Ribas, exercirà de mestre de cerimònies durant la celebració. Després del convit els organitzadors del casament han previst dos ambients: per un costat un ambient amb música actual per ballar i per l'altre, un ambient més tranquil amb havaneres i cançons de taverna (aquí és on Norai hi posarà el seu art).


Per acabar aquest cap de setmana ben complert tenim un concert a Fontanals de Cerdanya, en el marc de la Festa Major d'Urtx i del Vilar d'Urtx, a partir de les 17'30 hores. Ens tornem a desplaçar en terres pirinenques per cantar cançons mediterrànies i marineres, un contrast fantàstic. A la imatge podeu veure el paissatge de Sant Martí d'Urtx.

Tot els concerts tindran la seva corresponent crònica en el blog del Norai. La veritat és que aquest cap de setmana té molt bona pinta...