dissabte, 16 de maig del 2015

Vetllada al restaurant “La Selvatana” de Palamós.


Cada divendres, el restaurant La Selvatana de Palamós amenitza el sopar, a partir de les postres, amb havaneres.
El divendres 15 de maig, el grup Norai va ser el convidat. Primer de tot cal dir que el sopar que ofereix el restaurant és esplèndid i exquisit. Tot a base de peix com correspon a un port com Palamós.



El grup Norai va oferir un concert clàssic amb una majoria de peces molt conegudes. Des d’un bon principi, es va polsar al públic, que omplia el restaurant, a cantar les tornades de les peces més conegudes. Així, just després d’iniciar el concert amb “La xalana”,  ja cantaren La Paloma.
Igual que en l’anterior concert, una noia celebrava el seu vint-i-dosè aniversari i se li va dedicar una rumba ben moguda i alegre: “Lola la tavernera”.



Es va seguir amb “Mare vull ser pescador”, “La calma de la mar”   cantant la tornada, l’alegre: “Bitxinxo”,  l’escocesa: “Mingulay boat song” que va ser molt aplaudida, “La capitana”, la cançó de taverna: “El marxant”, “La barca abandonada”  i d’altres... per acabar amb “La bella Lola” i “El meu avi”. Es va demanar un bis amb divisió d’opinions, uns volien una sardana i els altres “El canó de Palamós”. Així doncs, es va finalitzar el concert amb el famós “Canó”  de José Luís Ortega Monasterio i la sardana “La puntaire”.
Al final uns aplaudiments molts llargs mostraren que la vetllada havia estat  exitosa.