Igual que l’any passat, el “Celler
de Can Sais” ha organitzat un altre tast de vins en una vinya de la
seva propietat. El grup Norai ha estat convidat per tal d’
amenitzar la vetllada.
Una nit esplèndida i serena, amb una
temperatura excel·lent, va ajudar a que el públic gaudís d’una
bona vetllada.
Estar en mig de ceps d’una vinya amb
un cel carregat d’estels és excepcional i una molt bona
experiència.
L’estructura del tast és senzilla:
la Marta de “Can Sais” fa l’ explicació d’un vi del seu
celler i mentre el públic va fent el tast, Norai interpreta quatre
peces.
El primer vi es
tractà del blanc “Mestral”
que és un coupage de malvasia, xarel·lo, garnatxa blanca i macabeu.
És un vi de vinyes velles prop de mar, fermentat amb els seus propis
llevats i afinat en tina. En aquest tast Norai començà el seu
repertori amb “Lola
la tavernera”
que va ser molt aplaudida.
El segon vi va ser
el negre “Migjorn”,
coupage d’ull de llebre, merlot, samsó, cabernet franc i garnatxa
negre. Els raïms emprats per la seva elaboració és una interessant
expressió del territori. És un vi amb una segona fermentació en
barriques. A ressaltar la frescor, equilibri i personalitat d’aquest
vi negre.
En aquesta segona
sessió es destacable la cançó de taverna francesa “Au
cafè du port”.
El tercer va ser
“Selecció”.
És un coupage de merlot, garnatxa i ull de llebre envellit 12 mesos
en bótes de roure francès. Es tracta d’un vi molt aromàtic que
respon a la contrada on s’ha madurat.
A destacar en la
tercera ronda “La
barca abandonada”.
Per últim un vi
dolç negre “Privilegi”,
fet sols amb garnatxa negre i veremat molt madur. És un vi dolç
excel·lent per a postres.
També per acabar,
Norai va presentar les típiques del final del concert: “La
bella Lola”
i “El
meu avi”.
És tota una experiència cantar enmig
dels ceps d’una vinya en la foscor de la nit. A més, aquesta
vegada, Norai s’estrenava amb un equip de so propi, adquirit per a
vetllades .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada