dimecres, 25 de juny del 2014

Festa Major de Palamós


Quan el grup Norai canta a Palamós és com si cantés a casa. Evidentment el públic coneix el grup i s’estableix una lògica sinèrgia entre escenari i pati de cadires.


Aquest any hi havia una novetat en el concert d’havaneres. Abans del concert hi havia programat un sopar popular en que tothom hi aportava el seu sopar amb algun detall per a compartir a la taula. Hi va haver una molt bona participació. Moltes taules ja estaven plenes abans de l’ hora programada.
A mig sopar, Norai va començar el seu concert per tal de fer coincidir el final del sopar amb la mitja part del concert i poder acabar l'àpat amb el cremat típic de les cantades d’havaneres.


El grup de Palamós va oferir les noves peces de la temporada. Van agradar molt “Bitxintxo” de José Luís Ortega Monasterio, “La ciutat cremada”, “La Rosa dels vents” i el shanty irlandès “Molly Malone”.  Es va interpretar, també, el repertori establert per aquest estiu.  Com ja és habitual el públic va agrair les peces animades com “Lola la tavernera”, “Au café du port” i “La barca abandonada”



L’Arbreda és un racó ideal per als concerts. És un teatre a l’aire lliure i com a teatre hi ha atenció per les havaneres.

El públic hi va a gaudir i a jutjar la interpretació de les peces. Es tracta d'un  públic exigent i molt entès que va transmetre al grup Norai la seva satisfacció del concert ofert.