dissabte, 18 de maig del 2013

Palamós, terra de mar. (dissabte 18.05.2013)


Aquest any, la participació del grup Norai al “Palamós, terra de mar” ha esta diferent de la de l’any passat. En certa manera s’ha volgut que els carrers de la vila gaudissin també del marcat ambient mariner d’aquesta edició.


Així doncs, el grup Norai vam començar el dissabte al matí anant a amenitzar el mercat. L'Associació de Parades del Mercat ens van preparar un lloc adient, decorat amb senyeres catalanes, just a l’entrada principal del mercat.

Tots els venedors i venedores anaven vestits amb essència marinera com es pot veure en les fotografies. L’ambient que es respirava era festiu. I és per això, que el grup Norai ve presentar un repertori molt alegre: “Lola la tavernera”, “Mulatada”, “Maria Lisboa”, “La barca abandonada”, “El marxant”,..

La gent, que estava comprant al mercat, s’aturava una estona per sentir unes quantes cançons i també sol·licitaven les que preferien escoltar com van ser: “Mare vull ser pescador”, “Mariner de terra endins”,...

Fins i tot molta gent va voler fer-se una fotografia amb el grup.


Tot plegat doncs, un matí molt agradable en el que els venedors i venedores, amb els seus dependents, van gaudir de què el grup Norai anés a cantar música marinera dins del festival del “Palamós, terra de mar”.

Després, la festa va continuar al carrer Cervantes, davant de la Carnisseria Dalmau.



Aquí va passar el mateix que al mercat. La gent s’aturava. Les botigueres sortien al portal i més d’una ens acompanyava en el cant de les havaneres. També aquí van arribar sol·licituds des de les cases com: “Vestida de nit”.

L’ambient era molt familiar amb un concert molt proper entre el grup Norai i el públic.


Els temps no acompanyava massa ja que feia fred i malgrat que perillava la pluja, aquesta no va fer acte de presència mentre va durar el concert.