dissabte, 23 de març del 2013

Concert a la "Llar de Jubilats" de Sant Antoni de Calonge

El dissabte 23 de març el grup Norai va oferir un concert a la Llar de Jubilats de Sant Antoni de Calonge.

L’absència d’en Manel, per una causa major, va impedir que s’estrenessin la majoria de les noves havaneres i cançons marineres preparades per aquesta temporada.


La sala era plena de gom a gom i la vetllada prometia per a tots els assistents: primer, el concert d’havaneres del grup Norai, després un berenar suculent i per acabar una partideta de bingo.


Aquest ha estat el primer concert d’aquest any a la Llar de Jubilats però a causa de l’èxit del concert se’n farà un altre a final de maig i un altre per la Festa Major.


El concert va començar puntual i el grup Norai va oferir un programa d’havaneres, valsets mariners i cançons marineres d’arreu del món. Van agradar molt dos homenatges a la gent del mar: “La barca abandonada” i “Vell Pescador”. Aquesta última ha estat una recuperació de Norai per aquesta temporada.



Va agradar molt, també, la cançó escocesa “Mingulay boat song”. Es van interpretar també havaneres sortides d’en Josep Bastons o d’en Carles Casanovas (o de tots dos) com: “Al pirata Joan Torrellas”, “Lola la tavernera”, “El pensament” i “El meu secret” que van ser molt apreciades pel públic assistent. Una altra que es va interpretar i que sempre agrada, segurament pel seu punt de picaresca, i que el grup Norai canta des del seu inici, és “El marxant”.


Els assistents van cantar moltes havaneres conegudes com: “La Balada d’en Lucas”, “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.


Al finalitzar l’actuació uns bons aplaudiments i un públic que demanava més havaneres com: “La barca xica”, Rosina”....


Al acabar el grup Norai i tots els assistents van ser obsequiats amb un berenar molt bo.