dissabte, 15 de setembre del 2012

La Fira d'Artesans de Mollet del Vallès



Igual que l’any passat, el grup Norai ha tornat a Mollet del Vallès per la Fira d'Artesans.
Es tracta d’una fira, plenament consolidada, on es poden trobar diferents productes artesans. Aquest any era la 29 ena edició.
Aquesta vegada, com va remarcar el president de la associació el Sr. Turégano, es va poder fer la cantada a la fresca, amb un ambient molt agradable.
Ja molt abans de començar les cadires estaven pràcticament plenes. Ja a la prova de veus vam rebre els primers aplaudiments.

Cantar a Mollet és una satisfacció, sobretot pel Joan ja que ell va néixer a aquesta vila. Lògicament hi té amics i coneguts que van venir a escoltar les havaneres del grup Norai i a parlar amb ell a la mitja part o al final. La plaça estava ben plena, amb molt de públic, fins i tot hi havia força gent a peu dret.

Es va demanar “Mare vull ser pescador”, “Vestida de nit”, “El canó de Palamós”...


Com que és una fira que la visita molta gent i de vegades hi ha dificultats per passar, una veïna del barri, la senyora Carmeta, va ajudar al grup Norai a saber per on passar per arribar al lloc de les havaneres. A ella li vam dedicar: “La bella Lola”.



Al final el públic, molt satisfet, va saludar a molts dels components del grup Norai per transmetre’ls-hi la seva satisfacció.