dilluns, 6 d’abril del 2009

CD promocional

Aquesta imatge és la del nostre primer CD. És un CD promocional on hi ha gravades quatre cançons (Al pirata Joan Torrellas, la Gavina, la Balada d'en Lucas i la Xalana). En aquest CD trobareu la història i característiques del nostre grup, fitxa tècnica, repertori, contacte, etc.

Al pirata Joan Torrellas (cantada a tres veus) dues guitarres estableixen un diàleg juganer entre els arpegis d'una i el puntejat de l'altre. En la Balada d'en Lucas la mandolina esdevé protagonista, evidenciant la nostàlgia del pobre lucas que ho jugà tot i ho perdé tot.

En la Gavina, la nostra directora porta la veu cantant (mai millor dit). Una veu fememina acompanyada de tres masculines, una flauta i guitarra. Per acabar, el valset mariner La Xalana, on la mandolina i la guitarra ens recorden el balanceig d'una barca enmig de la mar picada.

El CD està gravat als estudis de Ca l'Agustí Casademont de Palafrugell. L'Agustí ha fet una feina excel·lent i gràcies al seu rigor i paciència (sobretot paciència) tenim un CD promocional de gran qualitat.