dissabte, 11 de juliol del 2015

Vetllada al “Xiringuito Michel” a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge.


El proppassat 11 de juliol el grup Norai va cantar al “Xiringuito Michel” situat a la Platja d’Es Monestrí a Sant Antoni de Calonge.
Es  tracta d’un bar-restaurant de platja molt ben decorat i amb una vista magnífica sobre el port de Palamós. Ressaltava, sent de nit, tota la munió de llums que hi havia al voltant del port i a la Platja Gran de Palamós.  Hi havia un creuer, dels més grossos que atraquen a Palamós, amb tota la il·luminació del vaixell encesa. El paisatge que es divisava des del “xiringuito” era realment espectacular.


El restaurant estava ple de gom a gom, amb molta gent que esperava que alguna taula es lliurés per ocupar-la. En començar el concert, ja es va veure que era un públic que havia fet la reserva per sentir havaneres, ja que en fer la prova de veus, amb l’ havanera “Salió de Jamaica”, la majoria de taules també la cantaven.
El grup Norai va oferir un concert clàssic, començant per un valset mariner molt animat com és La Xalana i  seguint amb la famosa “La paloma” que, també, la va cantar tothom.


Hi havia un públic molt entusiasta que cantava i aplaudia amb satisfacció al final de cada peça. A destacar, dins d’un repertori animat i divertit, la rumba “Lola la tavernera”,  l’ havanera asturiana “La capitana”, “Bitxintxo” de José Luis Ortega Monasterio, la preciosa “La barca abandonada”, l’alegra “Mulatada”, “Tornada a Menorca” i “Un amor a cada port” del mestre Antoni Mas. A més van sorgir dues sol·licituds: “El marxant” i “Llop de mar” que es van complaure.


Per acabar, com sempre, “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.
Al finalitzar, el públic va dedicar un llarg aplaudiment al grup, que  encara va interpretar la cançó de taverna “Som tres xicots”.