divendres, 17 de juliol del 2015

Tercera vetllada al restaurant “La Selvatana” de Palamós.


Tornar al restaurant “La Selvatana” és tot un goig. S’hi menja molt bé i amb un tracte realment exquisit. Aquest restaurant ofereix el millor peix de la Costa Brava que surt a diari de la subhasta del pòsit de Palamós.
En arribar al restaurant es va veure que a cada cadira hi havia un mocador de coll, per a posar-se’l durant el sopar-concert i adient a la cantada de “La Selvatana –Norai”  del 17 de juliol.


A més, el públic que va a sopar al restaurant és afeccionat a les havaneres i durant el concert sempre hi ha una agradable atenció ( ja que el públic és coneixedor del gènere). També s’origina una molt bona sinèrgia entre el grup i el propi públic i moltes vegades, davant d’una sol·licitud, s’entra en una petita conversa o es comenta alguna anècdota sobre una determinada peça.
Aquesta vegada el grup Norai va oferir un concert diferent dels anteriors, recuperant cançons que feia temps que no cantava i això el va diferenciar dels anteriors concerts al mateix restaurant.


Es va començar amb “Llop de mar”  de Ramon Carreras, seguint amb la coneguda “La paloma”, que va cantar tothom.
El grup Norai va continuar amb un repertori ple d’animades cançons, com la rumba “Lola la tavernera”,  i altres recuperades com “La balada d’en Lucas”  i “Cala Montgó” també d’en Ramon Carreras. El públic va gaudir d’un molt bon concert, cantant moltes de les peces que s’oferien. Es van tornar a interpretar peces que agraden sempre com “La barca abandonada”, “Bitxintxo”  i una altra de recuperada “Mi Cuba/Menorca”.
El poeta de Palamós, Josep Miquel Servià estava sopant amb uns amics, i al final del concert ens va oferir la possibilitat de musicar algun dels seus poemes com ha estat el cas de l’havanera musicada per Ricard Viladesau “Ulls verds” i  també l’havanera “Al mar” de Josep Bastons. 


Per acabar com sempre “El canó de Palamós”, “La bella Lola” i “El meu avi”.


Al finalitzar, el públic va dedicar un llarg aplaudiment a peu dret com a bon senyal de satisfacció pel concert efectuat.