diumenge, 1 de març del 2015

Preparant la temporada.

Norai està  assajant de valent per tal de conjuntar els instruments i les veus per a la nova temporada.
Amb la incorporació d'en José Luis s'han de preparar totes les cançons de l'ampli repertori del grup a més de presentar les noves propostes.


Així dons, els grup Norai té ultimades ja noves peces com: La Paloma  i “Tornada a Menorca”.  Està, també, preparant dues peces de l'Antoni Mas molt divertides, i recuperant tot el repertori ja treballat com: “Mare vull ser pescador”, “Mariner de terra endins”, “La ciutat cremada”, “La bella Lola”, “La barca xica”, “La capitana”, “Bitxinxo”, ”La xalana”, “Cançó de rem i de vela”, “La calma de la mar”, “Lola la tavernera”, “Au café du port”...


Tot el grup està treballant per conjuntar la guitarra d'en José Luis, amb la mandolina, les flautes o l'acordió d'en Kevin i també amb l'acordió d'en Manel. L’ objectiu: obtenir i poder oferir un repertori d’ una riquesa musical excepcional.


Els moments d’ assaigs són intensos però amb esforç, la pressió inicial d’aprendre una cançó es va convertint en la satisfacció de obtenir un resultat empastat de veus i instruments.
Llavors l’objectiu s’ ha aconseguit.