divendres, 6 de juny del 2014

Festa Major de Llagostera

El grup Norai va estar convidat a cantar havaneres el primer dia de la Festa Major de Llagostera.
El concert es va fer al Teatre Casino del poble amb una façana impressionant que domina la plaça. És un edifici construït a mitjans del segle XIX amb una façana que demostra el poder econòmic d'aquell moment. L'interior està molt ben restaurat, recuperat  i actualitzat i és la seu de la gran majoria d'activitats culturals del poble.



La platea era gairebé plena en el moment de començar el concert acabant-se d’omplir ben poc després.
Norai va oferir el concert d’aquesta temporada agradant molt “Lola la tavernera”,  “Maria Lisboa”  i“La barca abandonada”.  El públic va demostrar molt interès en les cançons marineres d'arreu demanant-ne una d'Irlandesa que havien sentit en un concert a Palamós.
Abans d'acabar, des de la sala, es van demanar dues havaneres: “La barca xica” i “Cala Montgó”. El primer sol·licitant ens va dir que ja podia morir tranquil havent sentit la versió de Norai. Des de l'escenari, tot i agraint el comentari li vam dir que millor esperar el concert de l'any vinent, i que si és el cas, tornarem a repetir la mateixa versió.
Just abans d'acabar també es va demanar el valset mariner “Vell pescador”.
Un bon concert, amb un públic entregat que en va gaudir molt segons tots el comentaris arribats en finalitzar la vetllada.