dilluns, 23 de juny del 2014

Festa Major de Jafre (revetlla de Sant Joan).

Com ve sent una costum, el grup Norai ha estat convidat a amenitzar la revetlla de Sant Joan al Centre Social de Jafre.

La vetllada va començar amb un sopar d’embotits amb pa amb tomata, un plat de rostit excel·lent i després, com no podia ser d’altra manera, coca de Sant Joan i cava.


Es va començar el concert amb “El llop de mar” i va continuar amb les havaneres que aquest any Norai ha preparat del mestre Josep Bastons junt amb la lletrista Narcisa Oliver:“Mariner de terra endins” i “El pensament”.  Després, una  per trencar el ritme: el valset “Au cafè du port” , i continuant amb les havaneres d’en Josep Bastons i aquesta vegada en Carles Casanovas com a lletrista: “El meu secret” i “Lola la tavernera”.  En el repertori ofert s’hi van intercalar havaneres amb cançons marineres d’arreu del món per donar-li agilitat i sorpresa. La sardana “La puntaire” va ser molt aplaudida.
Una altra havanera que ja comença a ser una peça joia del grup Norai és “La barca abandonada”.


Després d’un bon cremat, es van interpretar les noves d’aquest any: “La ciutat cremada”, “La calma de la mar”, el shanty irlandès “Molly Malone”  barrejades amb les clàssiques: “Rosina”, “Mare vull ser pescador”, “El canó de Palamós”... El concert va acabar amb “La bella  Lola” i “El meu avi”.
Entre les sol·licituds cal destacar “Vestida de nit” i “La balada d’en Lucas”. Al acabar el públic en va demanar més i el concert es va allargar amb més havaneres com “La barca xica” i d’ altres.




Mentre es sopava i es cantava, al darrera d’ on actuava el grup Norai, que era un petit lloc envoltat d’unes alzines precioses  en el camp de futbol, la canalla anava encenent petards.



El públic va marxar molt content de la vetllada a jutjar per les manifestacions que van fer arribar als membres del grup.