dissabte, 13 de juliol del 2013

Festival d’havaneres de Canet de Mar.

El grup “Les Veus del Mar” són els responsables d’organitzar el “Festival d’Havaneres de Canet de Mar” i en aquesta edició el grup convidat va ser el grup Norai.


Va fer la presentació en Miquel Àngel Pascual de la Trinca.


El primer de pujar a l’escenari va ser el grup Norai que va oferir un repertori animat: “El meu secret”, “El pensament”, la cançó de taverna francesa “Au cafè du port”, “Rosina”, el fado-bolero portuguès “Maria Lisboa” i per acabar la primera part la poesia musicada “Ulls verds”.


Seguidament Les Veus del Mar van començar la seva cantada amb “Companys de la tabola”, “Salió de Jamaica”, “Mariner de terra endins”, “Vestida de nit”, “Ser com el mar ser com el vent” i la alegre rumba “Lola la tavernera”.


Després d’un cremat molt bo va començar la segona part amb “Tú”, una novetat d’aquest any cantada per la Lourdes “Menorca”, “La Barca abandonada” que va ser molt aplaudida, “La mulatada” que també va agradar molt, “Plora guitarra” i “Drunken sailor”.


També a la segona part Les Veus del Mar van interpretar “La taverna dels pescadors”, “Havaneras de Sevilla” peça molt aconseguida, “Un llop de mar”, “La balada d'en Lucas”, “La cuina catalana” i “Em sembla que era ahir”.


Per acabar, com es tradicional, "El meu avi" i "La bella Lola".


El públic de Canet, que rondava el miler, és molt col·laborador i participatiu i va gaudir d’una molt bona vetllada.