dissabte, 6 de juliol del 2013

Diada del soci de l’associació sardanista de Caldas de Malavella.

L’associació sardanista de Caldas de Malavella ha tornat a convidar al grup Norai per cantar les havaneres, amb les que finalitza la diada del soci d’aquesta associació.
Primer de tot una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Jove de la Bisbal, per seguir amb un sopar de germanor i finalitzar amb el concert d’havaneres.


Com ja havia fet en anteriors ocasions, el grup Norai, després de muntar tot l’equip de so i llums, acostuma a ballar un parell de sardanes i anar a sopar per després començar el concert.


Aquest any el grup Norai portava moltes novetats, però no es van poder fer totes a causa de les moltes sol·licituds que es van fer i que es van correspondre. Així doncs una part del repertori que es va cantar va ser: “La balada d'en Lucas”, “La barca xica”, “El marxant”... fins i tot ens en varen demanar una de celta que estudiarem per a la propera temporada. Per suplir aquesta demanda es va cantar “Mingulay boat song” amb una flauta celta.


Va agradar molt la sardana “La puntaire” , ja que el seu text parla de defensar Catalunya i, evidentment, si poden trobar connotacions actuals. Va ser llargament aplaudida.


I ja al final del concert, encara hi havia més demandes, semblava que no volien acabar, tot allargant la vetllada i encara es van interpretar algunes peces més: “Plora guitarra”, “Habana linda”,....


Va ser una molt bona vetllada i amb una nit encantadora.